23 juli 2007

dan toch iets goed vanuit de USA

Ik zeg altijd 'van de Amerikanen kunnen we niks goed leren' maar af en toe sijpelt er toch iets van over de grote oceaan binnen waarvan ik zeg 'laat maar komen'.

Het Laatste Nieuws (wie anders?) meldt het bestaan van een soort tuinonderhoudscentrum dat vrouwen in bikini uitstuurt om je gras af te rijden. Je betaalt er wel iets extra voor maar wat is er leuker dan naar de Tour te kijken of op je terras van de zon (en billen?) te genieten of te bloggen terwijl een rollenpatroondoorbrekende meid het te lange gras kortwiekt?

De meiden zelf die vinden het niet erg want "ondertussen wordt hun huid mooi bruin". Zijn wij, Vlaamse mannen, geen sukkelaars?

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ze er bij dit weer snel de brui aan zouden geven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfff... Ik haat grasmachines. Kunnen ze ook een dansje komen doen? Of ben ik nu weer een mannelijk chauvinistisch zwijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk, die grasmeiden. Maar ik wou het even over die afbeelding in je colofon hebben!

  Ik meen mij niet te herinneren dat u op enigerlei wijze een aanvraag ingediend hebt om mijn portret te gebruiken tot algemeen vermaak van de bloggende goegemeente. Ik zie mij hier en nu dan ook genoodzaakt u vijf bladzijden straf te geven. U neme hiervoor het laatst verschenen Belgisch Staatsblad/Moniteur Belge, van waaruit u zult overschrijven in vierkleurendruk (zwart, rood, groen en blauw, in die volgorde).
  Het zal u leren.
  Dieu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://muggenbeet.blogspot.com/2007/01/hey.html

  Daar haalde ik mijn (eigen) mosterd dieu, toch goed geprobeerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.