10 juli 2007

Lei blogt, Brian schiet raak

Op aanraden van de zaakvoerder van Octagon-cis, Bob Verbeeck, is Lei Clijsters met een blog begonnen. Aller-lei heet de blog en het minste wat je kan zeggen is dat de blog zijn start niet gemist heeft. Na wat gezeur over de pers en een leugentje om bestwil over het nakende huwelijk tussen dochter Kim en Brian pakt Lei uit met de HOT NEWS-zwangerschap van zijn dochter:

".... dus deze positieve noot om te eindigen: als alles goed verloopt wordt Kim volgend jaar mama en ik bompa! Joepie: babysitten, pampers verversen,... Allemaal geen probleem zolang ik maar geen borstvoeding moet geven :-) "

Voor de media en in het bijzonder het Belang van Limburg is de Clijsters-saga een geschenk uit de hemel: de vele tennissuccessen, de talrijke kwetsuren, de spreidstand -zou hiermee ook de kleine verwekt zijn?-, Kims natte avonturen in Australië, de verloving met de basketter, het aanstaande huwelijk en het voorhuwelijkse rake schot van Lynch,.... stof te over om de gazet te vullen. Op de online-editie kan je zelfs je gelukwensen kwijt in het virtuele gastenboek van Kim.

Lei omschrijft ondertussen zijn blog als volgt: "soms kritisch, soms humoristisch en af en toe een serieuze noot". Beste Lei, mag ik, vanuit mijn aangeboren behulpzaamheid, alvast volgende titels suggereren?
- spreidstand voorkomt labiale inscheuring;
- DNA wijst andere vader aan;
- Pierre-Yves Hardenne noemt DNA-onderzoek 'ridicule';
- kleine Lynch zeikt Lei kletsnat;
- verwekking van tweede kind voorkomen: Lei lag in't midden;
- na bompa ook terug papa, joepie!;
- vieze pamper valt op laptop: Lei stopt met bloggen.

In Limburg valt uiteindelijk alles in de plooi.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.