20 juli 2007

firefox

Een vijfde van de Belgische internetgebruikers kiest voor Mozilla's webbrowser Firefox. Momenteel bedraagt het marktaandeel van Firefox binnen Europa 27,8 procent. Internet Explorer mag op een marktaandeel van 66,5 procent rekenen en behoudt daarmee voorlopig wel nog een flinke voorsprong. (belga/dm)

update: volgens google analytics komt 28% van mijn bezoekers binnen met Firefox. 720 bezoekers komen regelmatig eens terug piepen. Waarvoor dank.

1 opmerking:

  1. Ik verkies toch ook firefox. Logisch wel dat IE de bovenhand haalt. Velen internetgebruikers zijn mi onwetend dat er andere browsers bestaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.