19 juli 2007

Tanja gaat voor 69

Echt subtiel kan je deze reclame niet meer noemen. Tanja Dexters, hier ingehuurd door een bekende Kempense meubelverkoper, staat in deze komkommertijd de solden in de slaapkamerij en de keukentafels aan te kondigen. Ze doet dit in haar gebruikelijke outfit maar dan zonder een Marie Jo-pakje aan en ook zonder komkommer wat voor de tijd van het jaar toch niet zo vanzelfsprekend is.

Het enigste kledingstuk is een billen- en borstbedekkend bordje. Hierop de wel heel bijzondere korting: geen 30 %, geen halve prijs, geen 60% of 70%. Neen, Tanja biedt 69% afslag aan. 69! Stout hé? En wij, kenners van de Molse vrouwen, maar 'uit ervaring' doorvertellen dat Tanja het uitsluitend op zijn hondjes wil! Hadden we dat geweten, hadden we haar kussen wel eens aan de andere kant van het bed neergelegd. Al zal dat kussen tegenwoordig wel gereserveerd zijn voor Paris, haar luizige chiwawagriezel. Die "ratten" hebben naar 't schijnt een erg ruw tongske.

Iemand geïnteresseerd in een stevige keukentafel? Vandaag aan 31% van de prijs.

    1 opmerking:

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.