9 juli 2007

de 2 muisjes


In mijn jonge tijd was de rit van de ronde van Frankrijk nog maar enkele uren afgelopen of je kon al voor een habbekrats een rittenverslag lezen in een speciale editie van Het Volk (voor zover ik me dat herinner toch). Met dat gazetteke kwamen ze ook langs onze straat. De tekst was voor de grote mensen, ik hield me bezig met het zoeken van de piepkleine muisjes of was het er maar één? De knaagdiertjes zaten ergens verscholen in de "tekening van de dag". Maar gemakkelijk was dat niet. Als jongeling was ik daar toch enige tijd zoet mee.

Nostalgie alom toen ik zonet merkte dat de online editie van Het Volk en Het Nieuwsblad terug met die muisjes voor de dag is gekomen. Ontdek je de muisjes en ben je geregistreerd (dit is gratis), dan kan je deelnemen aan een wedstrijd en prijzen winnen. De Gandaham kunnen ze in hun *** steken maar die Daskalides-geschenkmand mogen ze altijd thuis afleveren.

De twee muisjes van vandaag heb ik al gevonden. Ze zijn nog altijd even klein maar oefening baart kunst.

  4 opmerkingen:

  1. Ik heb me al het pleuris gezocht, maar nog geen muis gevonden. Wel een aangename cartoon!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. De cartoon uitvergroten is echt wel nodig om ze te vinden...of je kan ze lokken met een stukje spek ;-)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Nostalgie van de bovenste plank.
   Heb als jonge snaak nog met die gazetjes geleurd...

   BeantwoordenVerwijderen
  4. @biraskerbe: echt? weet je nog wat zoiets kostte?

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.