12 juli 2007

nieuwe baas

Ik weet dat ook dit je geen fluit interesseert maar voor die éne bezoeker uit Oceanië die muggenbeet ontdekt heeft (info:Google analytics) volgende mededeling:

De nieuwe adjunct voor ons instituut is bekend. 't Is de P. geworden, geen onbekende voor ons en ik denk dat hij gaat meevallen. De adjunct is dé persoon die leiding dient te geven aan de dienst waar ik zit. Hij komt meestal iedere dag langs en hakt de knoop door in al die gevallen waar nog enige twijfel rijst. En passant drinkt hij ook onze thermos koffie leeg. Hij is de baas van alle leerlingengebonden zaken. Een héél belangrijke job dus.

Er waren ook twee vrouwen voor de job geïnteresseerd. Een eerlijke procedure heeft ze evenwel niet weerhouden.

2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.