31 juli 2007

actie aan Hertoginnedal


De beslissing van de Brusselse kortgedingrechter die het uitwijzingsbevel voor de Ecuadoriaanse Angelica en Ana heeft opgeschort, heeft zich ook laten gevoelen in Hertoginnedal. Met een éénmansactie werd er geprotesteerd VOOR het gebruik van handboeien. Volgens de man in kwestie komt het erotisch en opwindend aspect van handboeien te weinig in de media en worden ze te vaak geassocieerd met kwetsuren en traumatische ervaringen.

De actie werd gesteund door welgeteld 1 dame, die verder anoniem wenst te blijven. Ook de Dienst Vreemdelingenzaken liet weten zich door de actie gesteund te voelen bij hun Beroep tegen de opschorting.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.