31 juli 2007

muggenbeet opgepikt door De Morgen en Le Vif


Vandaag in De Morgen: " ... maar Yves Leterme zorgt er wel voor dat andere humoristen niet ten onder gaan aan een acuut gebrek aan inspiratie. Sinds hij op onze nationale feestdag abusievelijk de Marseillaise inzette toen hem om de Brabançonne verzocht werd, circuleert bijgaande fotomontage op het internet. Met als titeltje: 'Leterme voor het atomium'. "

Jullie allicht bekend. Ook in Wallonië verschijnt hier en daar mijn prentje (en idee) op sites en blogs. Wel jammer dat iedereen nalaat om hun bron te vermelden. Da's toch 't minste zou je denken. Le Vif spreekt zelfs van een 'anonieme internaut'.

update: het Nederlandse NRC Handelsblad volgt ook maar hier wel een correcte link.

3 opmerkingen:

 1. Je wordt verdorie nog eens een nationale bekendheid!
  Bronvermelding is tegenwoordig - en jammer genoeg - een overbodigheid geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig gelachen!

  Je url op de foto zetten kan helpen, maar dat staat zo lelijk he ... en met wat pech knippen ze die er toch af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan je auteurschap niet opeisen bij die websites? Het is voor hen ook interessanter als ze een link naar het brein kunnen bieden aan hun lezers.

  Wat er ook van zij: knap gedaan. Vandaag België, morgen Europa.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.