31 juli 2007

opnieuw opmerkelijke uitwijzing

v.l.n.r.: Sushi, Tjenneke en Loempi


In Steenokkerzeel is momenteel een nieuw familiedrama in de maak. Een Vietnamees gezin, met een geadopteerd Belgje in de kroost, kwam vier jaar geleden zonder papieren naar België op zoek naar beter geluk. De drie kinderen zijn ondertussen perfect ingeburgerd behalve het Belgje, Tjenneke, die citeert naar verluidt te pas en te onpas Latijnse spreuken en gezegden wat door de buurt als erg hinderlijk en betweterig wordt beschouwd.

Door een anonieme klacht dreigt nu het Belgje terug naar Viëtnam te moeten verhuizen alhoewel hij -gek genoeg- oorspronkelijk in Wetteren is geboren. Zijn zusjes Sushi en Loempi mogen wél blijven maar zijn erg ontdaan nu ze te horen gekregen hebben dat hun broertje Tjennetje gerepatrieerd zal worden.

De familie hield vandaag in het kasteel van Steenokkerzeel een ontroerende persconferentie. Hierop spraken ze de (nvdr: wellicht ijdele) hoop uit dat de gerenommeerde prof-op-rust E. Vermeersch zal willen interveniëren.

Interessante link: progress lawyers network.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.