1 december 2006

scherpe tanden

De winterkoude blijft uit, dat wel, maar de avonden blijven als een klok langer en langer worden. Traditiegetrouw hét topmoment voor inbrekers om in actie te schieten. Nu onze hond zachtjes geëuthanaseerd werd en daardoor zijn waakfunctie niet meer kan uitoefenen, hebben we een alternatief veiligheidssysteem op poten moeten zetten.

Na een aflevering op National Geografic over héél gevaarlijke dieren hebben we beslist om een haai en een krokodil aan te werven om ons tegen inbrekers te beschermen. Met die twee valt echt niet te spotten, al viel het me tegen dat de krokodil in zijn arbeidsovereenkomst eiste dat hij oorverwarmers cadeau zou krijgen.

Of de inbrekers van de schrik dan wel van zich een breuk te lachen gaan wegblijven, zal nog moeten blijken. Ik voel me alvast heel veilig.

1 opmerking:

  1. tja je moet iets bedenken voor je veiligheid he... en aangezien er geen hond meer is en muggenbeet geen tong heeft om de dieven weg te blaffen moet je alternatieven gaan organiseren...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.