15 december 2006

lui in 't grasGisteren zijn er twee verantwoordelijken voor de nakende verfraaiingswerken op ons bureel langsgekomen met de kleurenstalen. Omdat we eerder aangaven dat de verfpartijen liefst een jeugdige uitstraling hadden, waren ze in het bezit van de Spring-catalogus van Bosspaints.

Samen met mijn vrouwelijke collega koos ik voor het kleurenpalet "lui in 't gras". Het bijschrift in de catalogus is mij op het lijf geschreven maar jammer genoeg niet in de verste verte toepasbaar op ons werk: "Hou je van ravotten in het hoge gras of een leuke boswandeling? Dan is het groene thema lui in 't gras zeker jouw ding!".

Het thema bestaat uit vier kleuren: boomschaduw, lui in 't gras (gelijkt erg op de kleur van mijn living), klavertje vier en madeliefje. Ik denk dat het mooi gaat worden en, naar ik verneem, is de directie gisteren akkoord gegaan om zelfs de immense inkomhal aan te pakken met ons kleurenpalet. Dat gaat een grote verandering worden!

Betekent dit dat er binnenkort ook een poster van Jelle op ons bureel gaat hangen? Neen, in geen geval. De scholieren die de verfborstels gaan hanteren, mogen van ons een grote, kleurrijke graffiti op de muur spuiten. Als blikvanger ( en gespreksonderwerp) volstaat dat.

2 opmerkingen:

  1. Ravotten in het hoge gras en lui in 't gras lijkt volgens mij toch erg sterk op een contradictie, maar we willen natuurlijk geen zout leggen op alle slakken die zich in dat gras verschuilen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tsjonge, toen ik je tegenkwam wist ik dat je iets met groen had, maar dat je zo gedreven bent om alles om je heen in het groen te zetten... amai...lol

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.