16 december 2006

Bao Xishun

De langste man ter wereld, Bao Xishun, heeft met zijn lange armen twee dolfijnen weten te redden die plastic hadden ingeslikt dat in hun bassin dreef.

Nadat verschillende pogingen van dierenartsen om het plastic eruit te krijgen mislukten, werd de hulp ingeroepen van de 2,36 meter lange herder uit Mongolië. Met zijn armlengte van 1,06 meter kon hij ver genoeg in de dolfijnen reiken om het plastic eruit te trekken. De dolfijnen stellen het momenteel goed.

Nu maar hopen dat deze stunt Dennis Black Magic niet op ongezonde gedachten brengt als hij terug aan 't filmen slaat. Want in plaats van een paar stukken plastic zouden er wel eens delen slokdarm en luchtpijp mee uitgetrokken kunnen worden. Zijn actrices gaan daar niet kunnen mee lachen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.