3 december 2006

Muggenbeet in Hent.Onze twee oudsten hebben vandaag voor de eerste maal deelgenomen aan een tafeltennistornooi. Loes en Jo zijn beiden lid van de tafeltennisclub van Diest. Met een vijftal 'beloftevolle' spelertjes trok de club vandaag naar Gent waar in de zaal van de Rooigemse TTC het Vlaams jeugdcriterium georganiseerd werd.

Het was een ervaringsrijke dag en volgens de trainer is het duidelijk dat de Diestse jeugdspelers een mooie sportieve toekomst voor zich hebben. Jo won 5 van de 8 matchen en mits wat verbetering van de backhand zit hij bij de top 5 van Vlaanderen. Loes' haar tegenstanders waren stuk voor stuk erg getrainde meiden en dan kom je uiteraard wat tekort als je slechts een paar maanden bezig bent. Volgende test binnen enkele maanden (25 februari) in Herckenrode bij Kuringen-Hasselt. Ik ben benieuwd.

3 opmerkingen:

 1. leuke kinderen! lijkt me dat ze vol pit zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aanstormend talent dus.
  Maar het wordt wel tijd dat Jo zijn haar laat knippen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze kunnen maar beter uitkijken, die tegenstanders, op 25 februari

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.