19 december 2006

Flair trilt er op los

Het damesblad Flair is niet vergeten dat het op 22 december de dag van "the global orgasm" is. Ze vinden het idee zelfs zo aanstekelijk dat ze er meteen een ganse week van de zelfbevrediging van maken. Om te bewijzen dat ze het menen, krijgt iedere Flairlezer een "minivibrator voor maxi-genot" als bijlage in de schoot geworpen.

Vibrator is eigenlijk een te groot woord. Het is in feite een onding -celebrator, heet het- dat op de elektrische tandenborstel moet geschoven worden. Tandpasta is niet nodig tenzij je ook daar uit je bek stinkt, denk ik er zo bij.

Volgens de redactievrouwen, de Apple-sletjes voor een week, werkt het toestelletje prima. Ze hebben het allemaal uitgeprobeerd en ze kwamen stuk voor stuk klaar, zelfs nog voor het tijdsignaal van de tandenborstel piepte. Ik zou jorisclitoris niet bij de poetsploeg willen zitten die daar achteraf de boel moest schoonvegen.

Maar het blijft niet bij die celebrator. Er is ook nog een redactieblog waar wat stoute verhalen over vreemde geluiden en blozende mannen te lezen vallen. Een zekere Eva beweert er zelfverzekerd dat 'tegen het einde van de week iedereen een tenenkrullend orgasme heeft beleefd'. En het houdt niet op. Flair houdt ook een grote masturbatie-enquête. Zin om intieme vragen te beantwoorden? Hou je dan vooral niet in. Het duurt slechts een kwartiertje. Met de celebrator in de hand, zo voorbij. Wel opletten voor typfouten hé dames!

Via de kom-klair-met-Flairwebsite kan je ook nog passende kerscadeautjes voor onder de kerstboom bestellen (zie illustratie). Allemaal in het teken van de moeder-maagd Maria. Een schattig vibrerend visje, massage-olie, chocolade-bodypaint, eetbare handboeien of de werkelijk fantastische G-plek stimulerende dinky digger... zeg nu zelf, wat zou het kerststalletje zijn zonder deze attributen?

Laat wel ergens nog een plekje vrij, lieve Flair-lezertjes, want de drie Koningen moeten ook nog langskomen. Of kunnen ze de boom in met hun goud, wierook en mirre? Wat hoor ik daar? Ja...Ja...Ja...JAjajaja? Ketters!

2 opmerkingen:

  1. ROFL !!

    Geweldig logje, mijn dag begint uitstekend, zonder ja...zonder.....alleen al door dit logje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt Door, positieve commentaar doet me altijd deugd.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.