24 december 2006

omschakeling


Muggenbeet werd zopas omgeschakeld van de oude Blogger naar de nieuwe Blogger. Alles heeft natuurlijk te maken met het feit dat Blogger is opgekocht door Google. Inloggen gebeurt voortaan met het Gmail-account. Er zijn een aantal nieuwigheden mogelijk met de nieuwe versie van Blogger waaronder ook het gebruik van tags of labels. Het grote voordeel lijkt me evenwel dat je bij aanpassingen aan het template niet langer enerverend lang moet wachten voor het opladen van het nieuwe template. Alle veranderingen worden ogenblikkelijk doorgevoerd. Voor de rest verwacht ik niet dat jij, als lezer, veel verschil zal merken. Moest dit toch zo zijn, laat dan iets weten via de comments.

2 opmerkingen:

 1. De extra mogelijkheden van de nieuwe Blogger zijn tof en al maar het is toch even wennen aan die nieuwe codes. Als ik volgend jaar (amai dit klinkt zo lang) een beetje tijd vrij heb plan ik een aantal templates van WordPress naar Blogger te converteren.

  Moest het je interesseren dan mail ik je even enkele codes waarmee je de navbar kan verwijderen en een klein zoekveldje kan toevoegen. Da's zo gepiept.

  Vrolijke Kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo daar,

  lueke site! Ik ben eigenlijk even benieuwd of je me kan helpen met blogger.
  Na de updat doet nl. mijn code niet meer om de nav bar weg te halen, ook andere codes werken niet, misschien dat ik ze op de verkeerde plek heb of dat het komt omdat ik een 3 column template gebruik,(in de oude werkte het wel) zou jij in mijn brondcode willen kijken misschien, of een goeie code aan me willen mailen?
  Bvd.,
  Cyber

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.