9 december 2006

Beckham of Tiffany?"Een oerwoud vol wilde dieren waar je met een kapmes een weg moet banen wil je de lavende bron bereiken" is vreemd genoeg geen keuzemogelijkheid bij vraag 9 van de hoestoutbenjij-test van de erotische keten Christine Le Duc. Met deze test wil de stijlvolle pornobazar meten hoe ondeugend onze vrouwtjes zijn. (Alle-mannen-in-koor: onze vrouwen ondeugend????)

Nieuwsgierig naar de precieze vragen deed ik de test ook tweemaal, éénmaal als de fictieve brave huisvrouw Els en éénmaal als de even fictieve frigide Barbara. Els was voor 60% stout alhoewel ze haar schaamhaar nooit scheerde en nooit stoute berichtjes verstuurde. Barbara werd erg mild beoordeeld want ze was nog 40% stout alhoewel ik een popup verwachtte met het bericht 'je bent overleden'. Dat viel dus nog mee.

De ware bedoeling van de test komt al snel als een trillend eendje uit het zeepsop bovendrijven als je klikt op "hoe word je stouter?". De deur van de hete winkel gaat wagenwijd open en je hebt maar te kiezen en te bestellen. Als je aan het shoppen slaat en van enige netheid getuigt, vergeet dan niet aan het minder leuke naspel te denken.

Laat me zeker eens weten hoe stout jij was! (de test is for women only)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.