24 december 2006

Ebay ziet spoken

Ook het weekblad Knack wou haar steentje bijdragen aan het landmijnenprogramma van het Rode Kruis. Daartoe bood Knack op Ebay een originele Gal (zie prent) te koop aan. Maar dit was buiten de hallucinaties van Ebay gerekend. Ebay beschouwde het als een aanstootgevend object en haalde de tekening van het net. Knack biedt de originele cartoon nu maar te koop aan op haar eigen site. Je kan bieden tot 28 december 18.00 uur via webmaster_knack@roularta.be.

Ondertussen is ook de eindbalans van Music for life -het glazen huis van Studio Brussel aan het Leuvens station - bekend. Het werd een 'enorm succes' met 2.419.426 euro mede dankzij de verdubbeling van het verzamelde geld door de federale regering.

Als afsluiter zou er nu, volgens mij, een paginagrote advertentie in alle kranten moeten komen waarin alle bedrijven, die betrokken zijn bij de productie van die verschrikkelijke landmijnen, én hun financiers aan de schandpaal worden genageld. Geld geven om die mijnen op te ruimen is prima. Maar ik weet ook graag welke criminelen zich verrijken met deze verwerpelijke bussiness. Zou het niet beter zijn als deze klootzaken verplicht worden al die rotzooi zelf -met eigen handen- op te ruimen?

1 opmerking:

  1. opruim subsidies das nog eens een premie die steve uit has had kunnen verzinnen,dan hadden zijn industrieele maten ook werk ,en zo is de kring rond betaald maken ,betaald weg smijten en betaald opruimen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.