18 december 2006

opruimactie

De voorbije week heb ik grote kuis gehouden op mijn blog. Trefwoord bij dit alles: soberheid. Alle overbodigheden, alhoewel knap genoeg op hun eigen, heb ik uit mijn template gegooid: zoomclouds, WIE, google-ads (Google domineert nu al genoeg) en een hele reeks links van bloggers bij wie de 'liefde' van één kant kwam. Ik weet nu dat zélfs ik die dingen aan de praat krijg en dat volstaat.

Ondanks dat uit blog-verkiezingen (Clickx, bwards) blijkt dat het mannelijk oerinstinct blijft hunkeren naar blote borsten, slipjes en bij voorkeur TWEE stoeiende meisjes, blijft u, wat dat betreft, ook nu nog op uw honger zitten bij Muggenbeet. Ter compensatie heb ik de voorbije dagen wel heel wat taarten op je scherm gegooid. Met de slagroom of crème fraîche kan je nu nog doen wat je wil!

3 opmerkingen:

 1. Hoera, mijn link staat er nog!!!!

  *Loop snel naar de bakker voor taart*


  PS: ik geloof van mijn leven niet dat die 2 meisjes ook echt twee vrouwen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @goya: ik vermoed ook dat er een vettige piejer achter zit. Ik vind de teksten trouwens ook weinig origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. >> Goya:
  Oe? Waar staat uw link dan? En waar staat de mijne? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.