10 december 2006

J.M. de Dekker

Jean-Marie Dedecker is alweer partijloos. Niettegenstaande Jean-Marie vorige week liet weten dat 90% van zijn ideeën gelijk waren aan die van de NVA, luidt het nu 'dat hij zich alweer vergist heeft' en dat 'De Wever hem verraden heeft'. Wat nu met ons rechts populistje? Op VRT-nieuwsnet staat te lezen "wat hij nu gaat doen, wou hij nog niet kwijt, maar hij liet doorschemeren dat hij zich niet uit de politiek wil laten drummen."

Ik wil JM niks opdringen maar zijn naam leent zich tot een interessante woordspeling waarmee campagnematig wel wat te doen valt. JM kan zijn licht misschien eens opsteken bij Mary Carey, die niet zonder succes deelnam aan de Californische gouverneurschapsverkiezing. Met de slogan "finally a politician you want to be screwed by", behaalde ze meer dan 10000 stemmen door alleen haar welgevormde billen en borsten in de strijd te gooien.

Zou dat niks voor JM zijn, zo'n affiche waar hij getooid in een spannende string vooroverbuigt en zijn testikels in close-up pijnlijk geprangd worden? En De Dekker heeft ballen! als slogan? Of wordt hiermee te zeer in de verf gezet dat aan JM een bruingetint geurtje hangt?

Mijn vorige post sluit hier ongewild naadloos op aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.