![](http://photos1.blogger.com/x/blogger/2876/666/400/33762/IMG_5901.jpg)
Rijstpapvlaai, een klassieker tijdens de feestjes bij Muggenbeet. Weinig bakkers slagen er in om deze taart écht lekker te maken. In Beringen hebben we er één gevonden die de stiel onder de knie heeft. Voor rijstpapvlaai maken we dan ook een speciaal ritje van Tessenderlo naar Beringen. Een beetje gek zijn, kan geen kwaad.
zelf bakken nog niet geprobeerd?
BeantwoordenVerwijderenen zoalang de lepel rechtop in de rijstpap staat, gaat muggenbeet nog niet naar huis... la la la la
BeantwoordenVerwijderen@maxentia: koken gaat prima, bakken heb ik nog nooit geprobeerd.
BeantwoordenVerwijderenDat is nu al de tweede taart in nauwelijks twee dagen. Volgens mij doen jullie niets anders dan vieren en zijn alle gelegenheden goed om minder gelukkige lezers te laten gnokken. Ik ga nu meteen naar de keuken om éclairs te bakken.
BeantwoordenVerwijderen