3 november 2006

zelfverwenning

Nu we net klaar zijn met het grootste deel van de meubels terug op hun plaats te zetten en ook de TV en de stereo terug aangesloten zijn, heb ik me in de zetel gegooid met de laptop, een Cubaanse rum met lemon (Ron Varadero) in handbereik en met het bejubelde Guitar Groove van Philip Catherine in de cd-speler. Daar geniet ik nu van. Nu mogen ze hier een hele bus babes en bv's aan de voordeur afzetten, ze zullen er blijven staan. Ik ken wel enkele kandidaten om hen 'bezig' te houden, maar mij kunnen ze op dit moment gestolen worden. Zelfverwenning is de max.

2 opmerkingen:

  1. om jaloers op te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HVG lijkt me anders ook een vorm van uit de hand gelopen zelfverwenning. Tenzij het betekent wat mijn vrienden suggereerden.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.