18 november 2006

één jaar gratis

Eén jaar gratis is terug gestart. "Zestien kandidaten werden zorgvuldig geselecteerd, niet zozeer op kennis of op intellect, maar op uitstraling en profiel." Het moet zijn dat de inwoners van mijn gemeente een bijzondere uitstraling hebben -misschien wel dankzij de lozingen van radioactiviteit door Tessenderlo Chemie?- want van de zestien zijn er twee kwissers uit Tessenderlo. Bovendien zijn ze allebei dan nog van hetzelfde gehucht, m.n. Schoot.

Achiel en Brendy, succes ermee! Zie nu wel dat ge er niet als eersten uitligt hé. Ik vind het ook knap van de VRT dat Pascal kan meedoen. Dat zie je niet snel. 't Is eens wat anders dan al die leeggemolken BV's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.