18 november 2006

het nieuwe salon

Ons nieuwe salon is gearriveerd. Het vorige was compleet afgeleefd. Er was dan ook al heel wat in gesprongen, gegeten, gesmodderd en nog van die dingen die onvermijdelijk zijn wanneer je kinderen hebt. Ik hield van de mooie, afgeronde elegante vormen van de ingeruilde zetels maar.... de grootste van de twee was net iets te klein om er me volledig te kunnen in uitstrekken. Als ik een dutje deed, moest ik dat steeds doen met lichtjes ingetrokken knieën. Het werkte op mijn zenuwen. Mannen verdienen beter.

Daarom dat we deze keer op zeker speelden en ook een drieëneenhalfzits hebben gekocht. Eindelijk kan ik mijn ganse 1,83 cm in het salon gooien. Uit het bed gekegeld worden, is niet langer een straf.

Weet je wat ook straf is? Dat ik bij Liens blog gezien heb dat ook zij een nieuw salon hebben gekocht en dat ze daar in het Gentse precies krak hetzelfde model (let op de armleuningen) hebben gekocht maar dan in hoekvorm en jaja, dat ze zowat hetzelfde model hebben afgedankt. Zelfs de kussentjes zijn dezelfde (ik zie het aan de stiknaden). Dat moet toch lukken, niet?


De kleur is lichtgroen maar voor het welzijn van je ogen naar sepia getransformeerd.

3 opmerkingen:

  1. Haha! Zo grappig! Inderdaad dezelfde salon! Kun je me eens een kleurenfoto'ke doorsturen? Van waar komt de uwe?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @lien: ik zag het salon staan in primalux te Herentals. Kleurenfoto komt eraan. Straf hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wel veel ruimte voor een jeukbult...lol

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.