1 november 2006

vrij, maar hoe vrij?

De energiemarkt is vrijgemaakt. Prima, maar wat levert dat concreet op?

Als Limburger was ik automatisch klant bij de standaardleverancier Luminus. Ik had mijn bedenkingen over hun tarief, hun facturatie, hun telefonische assistentie en hun gebrek aan groene stroom. Dus ging ik op zoek naar een alternatief. De overstap heeft me bloed, zweet en tranen gekost. Foutieve eindafrekeningen ontnamen me heel wat levensvreugde. Stalking, daar leek het op.

Via een tussenstop bij Essent Groen, belandde ik uiteindelijk bij Citypower, een kleine speler op de markt die toen volop aan het investeren was in groene stroom. Over de prijs en de facturatie was ik al bij al redelijk tevreden. Ik vond dat ik er goed zat. Tot ik deze week een schrijven in de bus vond. Citypower houdt op te bestaan en heet voortaan LUMINUS. Kust nu mijn .... .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.