15 november 2006

ook blinden hebben plezierDe te hete maand november brengt de dierenwereld verschrikkelijk in de war. Omdat je het toch nooit zou geloven indien ik het niet op de gevoelige plaat zou hebben vastgelegd: kikkerina zabbert op het slurfje van Marino, de mol die onterecht denkt dat de hippe zonnebril hem onherkenbaar maakt.

6 opmerkingen:

 1. Nou nou, dat waren enkele bijzonder originele pornofoto's. Ik heb het er zowaar warm van gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral zot van dat kussen op de achtergrond. en in mijn letterkast staan ook nog wel een stuk of wat diertjes waar wat mee te doen valt, moest je figuranten nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @maxentia: het is een pennenzak, de diertjes zijn dan ook erg klein.
  @smiling cobra: dit levert me zeker een nominatie op voor de volgende clickx-wedstrijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet het niet ze muggenbeet, maar vanwaar die erotische verbeelding met figuurtjes en allerhande standjes? (plaag-plaag)Ik hoop alleen maar dat je niks te kort komt...en ja zie, mijn horentjes komen weer even tevoorschijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @verca: je suggereert dat ik die beesten verplicht heb...ik heb alleen maar de foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een beestenboel ten huize muggenbeet ! Beetje weird ???

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.