de sneeuwbalmaker

overbodig gadget
Het moet zijn dat de plastiekindustrie niet meer weet waar blijven met hun rommel. Wat hebben ze nu weer op de speelgoedmarkt gegooid? Een sneeuwbalmaker. Voor slechts 5,00 euro is het de jouwe.

Al honderden jaren lukken de kleine en grote kinderen erin om met hun blote handen een sneeuwbal te kneden maar daar moet blijkbaar verandering in komen. Waarom? Wie weet het? Mogen de handjes niet meer koud worden? Of moeten alle ballen binnenkort even groot zijn?

Te gek voor woorden hoe men probeert geld te slaan uit een compleet overbodig product. Wat mij betreft: een prijsbeest, voor het meest van de pot gerukte wintergadget van het jaar. Zin om een slag te slaan? Er zijn ketens die de sneeuwbalmaker verkopen aan slechts 4,99 euro.

En wie weet, vanaf volgend jaar: een sneeuwmanmaker. Geef toe: al die eigen creaties, dat is toch storend?


Reacties

Bestaat dit echt!?! Niet normaal!
Muggenbeet zei…
ik zag het tot mijn grote verbazing staan in Bloem & Plant enkele weken geleden, laatste nummer.
siebe zei…
iemand van mij klas heeft de en ik denk inderdaat det de handjes niet vuil mogen worde ofzo
Menck zei…
Als je een pak zinloze gadgets tesamen wilt zien, dan zal ik je eens laten bladeren in de talloze folders en catalogi van relatiegeschenken die ik op geregelde basis krijg toegestuurd. En yep, de sneeuwballenmaker staat er ook in. Want ook daar kan reclame op worden geplaatst, meneer.
zapnimf zei…
Tssss. Terwijl je daar gewoon de ijsschep of het meloenschepje voor kan nemen... Uit metaal!
SuperMasj zei…
Volgend jaar een minisneeuwmachine
Anoniem zei…
Ik ben geschokt! Kunnen ze dit ding en de ouders die het kopen niet verbieden?
bart zei…
toch wel proper, lijkt me! :-)
Anoniem zei…
"De bedenkers werden daarnet nog op basis van hun businessplan de hemel ingeprezen door de innovatiebevorderende design stimulerende out-of-the-box denkende nieuwe industrie mensen." Oei, ik ging even uit de bocht. Het lijkt me een schitterend staaltje van user-driven design.
Muggenbeet zei…
ja, dat drietal zou ik graag een met semtex vervaardigd suppositoir opsteken.