12 april 2020

6 man minder

Foto: Sara Rutten

Het paasfeest is hier een jaarlijks gebeuren waarbij we wat extra volk uitnodigen. Normaal zitten we hier met minstens 12 mensen, vandaag waren het er 6 minder. Niet dat het eten vorig jaar niet te vreten was of dat er ruzie is in de familie, neen, Covid-19 vereist discipline en we houden ons eraan.

Het menu bleef overeind: zelfgemaakte frieten (die van ons), een kleine salade (Sara) en een communiekorfje met vegetarische vidé (Ludo). Natuurlijk hadden we de 6 anderen er graag bij gehad, in het bijzonder mijn ouders, maar we hebben er het beste van gemaakt. Ter compensatie heb ik mijn ouders deze morgen wel een bosje witte paasbloemen uit de tuin bezorgd. Op veilige wijze.


Narcissus triandrus 'Thalia'


3 opmerkingen:

  1. Een verstandige keuze Ludo. Laten we hopen dat het tij snel keert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook hier was het minnetjes wat volk betreft. We maakten er wel het beste van maar voor mij mag het ook keren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmm! Lekker! Vidé! Ik heb eigenlijk niks gevierd, zo op mijn eentje. Maar ik had wel een heerlijke rustige dag in mijn tuintje!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.