4 april 2013

veldkapel bewoond7 opmerkingen:

 1. mooi beeld
  (mopje:zijt gij dat ludo)
  en mooie keuken handdoek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @siebe: die keukenhanddoek is een sjaal van mij :) Onthoud als fototip maar dat een eenvoudige sjaal of doek een storende achtergrond volledig kan wegtoveren en dat je zelfs invallend licht kan filteren. Ik vind het beeld ook hoog (perfecte verhoudingen).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap, hoe Ludo ver gaat in milieubewustzijn. Hoe hij keukenhanddoeken als sjaal recycleert - of sjaals als fotorekwisiet :-D
  Nee, serieus: prachtige foto Ludo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik gebruik af en toe een jasje of (deze keer) een sjaal om alle achtergrond meteen weg te krijgen en te vervangen door andere kleuren. Het felle licht van het raam werd zo tegelijk iets wat op een corona gelijkt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt zo wel een glas-in-loodraam achter het beeldje. Mooi hoor.
  Ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat ze een heel mooi fijn gezichtje heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.