10 april 2013

Biobeurs Valeriaan - duotickets te winnen


150 exposanten op de Biobeurs Valeriaan !

Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 april e.k. vindt in Tour&Taxis voor de derde maal de biobeurs Valeriaan plaats. De organisaties VELT, Nature & Progr├Ęs en hun partners verwelkomen er al wie meer wil weten over ecologisch leven in huis, keuken en tuin. Een speciaal event dit jaar is de ruilbeurs van Velt-Brussel op zondagnamiddag. Iedere tuinier heeft wel wat zaden of stekken op overschot. Wie ze op zondag meebrengt, kan ze ruilen tegen ander interessant plantmateriaal. Ook zonder zaad kan je op de ruilbeurs terecht, want de zadenamateurs mogen hun waar voor max. 1 € aan de man brengen. 

Voor extra informatie kan je terecht op de website: www.valeriaan-brussel.be

Dankzij VELT, de organisator van het opentuinenweekend waaraan ik deelneem, kan ik 10 duotickets weggeven (normaal 8 euro het stuk voor niet-leden). Wat moet je daarvoor doen? Mail je naam en volledig adres naar muggenbeet@gmail.com (de kaarten worden door VELT tijdig opgestuurd maar zonder adres gaat dat niet) en antwoord op de vraag:  "Van welk werkwoord is de T in VELT de afkorting?". 

Gemakkelijk, ik weet het. De tien eerste juiste antwoorden die in mijn mailbox vallen, kunnen gratis binnen op de beurs. Voor alle duidelijkheid: antwoorden via 'reacties' worden niet goed gerekend. Op maandag 15 april om 13.00 uur is deze wedstrijd afgelopen. Succes ermee!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.