24 februari 2012

ons blij varken

Een kwinkslag in de tuin moet kunnen. Omdat het er toch niet naar uitzag dat er veel lynxen of wolven over onze ecoduct zouden trekken, hebben we zelf maar voor een permanente bewoner gezorgd. Al van ver lacht het varken ons toe. Op sommige dagen misschien wel het enigste wezen dat ik vrij en vrolijk zal tegenkomen. Een naam heeft onze beer nog niet (ja, 't is een mannetje). 'Bart', naar de politicus, zou kunnen maar de dieren beledigen doe ik niet graag. Voorlopig dus naamloos.

het varken vanop zijn troon

close-up van ons nieuw tuindier

Een vissende tuinkabouter had ook gekund maar er hebben er ondertussen al zovelen hun haak uitgeworpen dat alle Vlaamse tuinen zijn leeggevist. 


6 opmerkingen:

  1. Ma wat een schatje, lijkt wel sterk op het tuinbaasje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zulke tuingrapjes vind ik geinig. Zelf kan ik ook niet nalaten op een gekke plek een nepvarken of -geit neer te zetten....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Leen: ik ken er in de familie die .... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, wij hebben zo'n stenen kip die de kroost de tuin rond zeult. Maar ze gaat niet weg; ondertussen vind ik ze al fantastisch mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.