3 juli 2012

bergamot in het vizier


avondoefening met lange sluitertijd, zonder statief
(omdat ik er geen heb)


4 opmerkingen:

  1. Toch wel goed. Wat je kan doen zonder statief : gebruik maken van een kersenpitkussen, daar kan je je camera goed op 'fixeren'
    Wordt ook door veel fotografen gebruikt voor macrofotografie (sneller dan statief)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik druk het toestelletje tegen een paal of een boom of zet hem op de steel van een hark. Bedoeling is om niet altijd op automatisch te fotograferen en gaandeweg de mogelijkheden van mijn Powershot ook te benutten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met lange sluitertijd fotograferen vanuit de losse pols is niet velen gegeven. Je hebt duidelijk een vaste hand. Of een goede beeldstabilisator, dat kan ook. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @menck: ik was vroeger met mijn waterpistooltjes ook al een scherpschutter. ... er zit idd. ook wel een goede stabilisator in die powershot.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.