19 juli 2012

Chip and Dale


De drie dochters zijn deze week zonder hun ouders een drietal dagen naar Disneyland Parijs geweest. Een bevriend meerderjarig koppeltje uit de buurt vergezelde hen. Zo'n onverantwoorde ouders zijn we dus ook weeral niet. Als aandenken lieten ze een foto nemen in het gezelschap van Knabbel en Babbel. In Parijs heten deze 2 grondeekhoorns Tic et Tac. In het Engels bedacht Walt Disney deze beesten in 1947 met de namen Chip and Dale. 

De twee figuren zijn goed uit mekaar te houden: de ene (Babbel) heeft een rode neus en moet dringend naar de orthodont en de andere (Knabbel) heeft een zwarte neus en zijn snijtanden staan waar ze horen te staan. Voor wie eraan twijfelt: de eekhoorns op de foto zijn eigenlijk mensen die zich verkleed hebben. Wat zou Roger Vangheluwe tegenwoordig doen? 



4 opmerkingen:

  1. Die zal zeker niet in zo'n eekhoorn zitten, waarschijnlijk ergens opgesloten in een abdij in verwegistan.

    Ik vermoed trouwens dat dat een onderbetaalde kl*tejob is, in zo'n pak een hele dag werken (als het warm -> zweten)..

    Wat als je dringend naar 't toilet moet trouwens?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees tussen de regels hoe graag je had meegegaan ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @aan de waterkant: neenee, mij krijgen ze daar niet naar toe. 1x per jaar naar de Efteling, dat is mijn grens. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nochtans ... de Efteling is goed - verweg het beste in onze contreien, maar reikt nog niet aan de enkels van Disneyland ...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.