29 juli 2012

blogpauze


Naar jaarlijkse gewoonte stop ik tijdens de grote vakantie altijd zo'n 2 of 3 weken met internetgebruik. Dit betekent ook geen facebook, twitter of blogger. Ik weet uit ervaring dat me dat goed afgaat.  Rond 20 augustus klap ik mijn laptop terug open en als ik iets te vertellen of iets te tonen heb, dan zal ik dat doen. Als je zolang niets meer van me hoort dan weet je alvast hoe het komt.  Ik ben er zeker van dat je dit ook helemaal niet zo erg vindt. Dat is begrijpelijk. Tijdens deze blogpauze hoop ik veel te kunnen wandelen, veel schone natuur te ontdekken en indrukwekkende architecturale schepsels op mijn weg tegen te komen. Even focussen op de essentie. Zou eigenlijk meer moeten gebeuren.

Tot dan en bedankt om hier regelmatig, af en toe of per ongeluk langs te komen. 9 opmerkingen:

 1. Volop genieten zou ik zeggen! Maar je hebt de laatste tijd zó veel gepost dat ik jouw blogpauze goed kan gebruiken om me door die massa door te lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 40 stuks/juli zie ik, dat is wel redelijk veel maar 't is dan ook vakantie en er is zoveel schoons te zien momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volop genieten is de boodschap, Ludo. Prettige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet ervan, je hebt idd goed je best gedaan de voorbije weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie weken gewenst, waarin je veel inspiratie kunt opdoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wandelen, schone natuur ontdekken en indrukwekkende architecturale schepsels tegenkomen is toch niet "de essentie" mag ik hopen.
  Desalniettemin en zalige vakantie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.