13 juli 2011

lang onderweg

een kaartje uit Egypte in de brievenbus

Ik schrok deze morgen toch een beetje toen er een vakantiekaartje uit Egypte in de brievenbus zat. Wie van de mensen die we kennen, zit er momenteel in Egypte? Niemand, voor zover ik dat weet. Maar van die dingen weet ik meestal niks. Toen viel mijn frank. Het is een kaartje van de Marc, mijn schoonbroer die met de fiets ook Egypte aandeed maar ondertussen toch al een hele poos terug thuis is. Aan de achterkant wordt alles duidelijk: verstuurd aan de luchthaven van Hurghada op 06.02.2011.

5 maanden en een week onderweg. Ja, geef toe, daar kan een mens al eens van in verwarring geraken. 


4 opmerkingen:

 1. Ze waren (zijn) dan ook een beetje in verwarring, daar in Egypte momenteel. Andere prioriteiten zeker, zo met omver te werpen dictaturen en al? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die 'revolutie' heeft er zeker mee te maken (mijn schoonbroer is er moeten vluchten). De 2 postzegels waren zelfs niet afgestempeld. Maar ik vind wel dat ze daar in Egypte voor België, dat supersympathiek land, wel een uitzondering hadden mogen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha, na de snelle man is er nu ook de snelle postbode.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij stuurden naar de familie en vrienden een kaartje uit Ushuaia (is de zuidelijkste bewoonde stad van de wereld, gelegen in Argentinië, Patagonië), en die kaartjes zijn ook ongeveer 2 maanden later toegekomen. En wij hier maar klagen over de Post!!!
  Prettig weekend en groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.