3 januari 2007

spruitjesgame

Terwijl spruitjes voor mij echt het neusje van de zalm zijn, blijft de maaginhoud van heel wat mensen keelwaarts gaan bij het idee alleen al. Een spruitjesgame kon dan ook niet uitblijven. Op deze site vind je een eenvoudig spelletje waarbij je de aankomende spruitjes tijdig moet platkloppen. Doodzonde natuurlijk maar als je van je hart geen steen maakt, is het game over. Bij het vierde spruitje is je kaars uit.

    4 opmerkingen:

    1. en wat als je geen spruitjes lust?

      BeantwoordenVerwijderen
    2. @heidi: probeer eens spruitjesstoemp. Ook erg lekker.

      BeantwoordenVerwijderen
    3. @muggenbeet: Het is wel het jaar van het varken... voel je je in het zonnetje gezet met dat kroontje op je kop?

      BeantwoordenVerwijderen
    4. @heidi: dat varkentje gaat al jaren mee; het heeft zelfs in mijn header gestaan, nog voor uwe tijd. 't Maakt deel uit van mijn google-profiel en Avatar. Dat het nu het jaar van het varkentje is, is louter toeval.

      BeantwoordenVerwijderen

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.