5 januari 2007

Minivibrator van Flair succesvol

De minivibrator ,,celebrator'', die tussen 19 december en 25 december gratis bij het vrouwenblad Flair zat, is massaal over de toonbank gegaan. Flair spreekt van een fantastisch resultaat.

150.000 stuks zouden er van verkocht zijn. Hoeveel levenslustige vrouwen het ding werkelijk op hun tandenborstel geschoven hebben, is niet duidelijk. En om het prulletje te evalueren naar duurzaamheid, slijtvastheid en efficiëntie is het misschien nog te vroeg. Veel tevreden blogsters zijn er in ieder geval niet te bespeuren. Vrouwen die het daarentegen in Keulen horen donderen, lijken wel dik gezaaid.

,,Het ging om een stout cadeautje en als mensen er over spreken zit het altijd goed'', zegt Flair. "In de toekomst mogen de lezeressen van het damesblad zich nog aan gedurfde geschenken verwachten." De rubberen vuist van Borat zou niet meteen een optie zijn. Een stel katrollen om aan de welfsels te vijzen, zou momenteel het meeste kans maken. De redactrices van Flair kennende dan toch.

Welke tip heb jij voor Flair?

    4 opmerkingen:

    1. Een opblaaspop met liefdesopeningen.

      BeantwoordenVerwijderen
    2. @smiling cobra: hoe zat dat weeral? jij had één over zeker? :-)

      BeantwoordenVerwijderen
    3. Uit betrouwbare bron: die week hebben vooral mannen de Flair gekocht. En een enkele keer zelfs als kerstcadeau voor vrouwtje lief laten inpakken. Kwestie van minstens één vlieg in één klap.

      De moderne man volgens Flair, tot nader order nog steeds niks voor mij ...

      BeantwoordenVerwijderen
    4. Een tip voor Flair? Ik ben nog steeds werkzoekende, dus ze mogen mij altijd bellen.

      "'t Is niet voor mij é, 't is voor mijn bankrekening."

      BeantwoordenVerwijderen

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.