18 januari 2007

en we graven verder

De zwemvijver vordert traag maar hij vordert. Er zijn weinig dagen dat ik er tijd voor heb. Wie kinderen heeft, moet de hele dag in 't rond schieten. En er is ook dat rotweer en dat pijnlijk verschot in mijn rug. En dan zwijg ik nog over mijn zere rechterkuit van 't lopen, mijn linkerlies waar ineens ook iets aan mankeert en nog zowat van alles. De combinatie graven en starttorunnen mag dan al een leuke en gezonde toekomst in het vooruitzicht stellen, voor mijn lijf is het op dit moment een ramp.

Een goeie massage, dat heb ik nodig en dik verdiend. Mijn zwoele-adressen-boekje eens bovenhalen. Wie zou ik bellen?

7 opmerkingen:

 1. tja, op jouw leeftijd zou ik toch overwegen om thuisverzorging te nemen en die zwoele fantasieën achterwege te laten, je rug in aanmerking genomen. Gezien je leeftijd en toestand heeft de belgische staat toch een toffe regeling, waarvoor we allen behoorlijk wat bijdragen per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je geen bobcatje huren? Dat is nog plezant ook om mee te werken, en als je er een beetje handig mee bent, beschadig je de omstaanders ook niet teveel ;)
  ok, je verdient dan wel geen massage, no pain, no gain!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vreemd dat je mij niet gebeld hebt :-))

  @anonymous: Muggenbeet schreef een tijd geleden dat door de configuratie van huis en tuin een bobcatje zijn tuin niet ingeraakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tenzij ik de omheining en de haag terug afbreek. Ik vin d het ook niet zo erg om er eens fysiek in te vliegen.
  @heidi: wit-geelkruis wil geen verpleegstertjes meer sturen omdat al de vorigen drie maanden op ziekenkas gegaan zijn om een beetje te bekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @muggenbeet: als je zo veel kracht hebt om zulke dingen tot stand te brengen, dan moet je ook niet zeuren over een klein gat in de grond, dat gegraven moet worden of die paar kilometertjes die je moet lopen op een week... allé niet flauw doen he...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar kinderen niet handig voor kunnen zijn hé. Een beetje hulp hier, een beetje hulp daar maakt het geheel toch zeer aangenaam, ook voor hen. Kijk er al naar uit wanneer mijn zoon zelf de afwas gaat kunnen doen héhé.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastisch hoor, die dappere kids!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.