3 januari 2007

milieublog


De Bond Beter Leefmilieu, de koepelvereniging van de Vlaamse milieuverenigingen, heeft vorige week haar website flink opgepoetst en vernieuwd. De BBL gaat met de tijd mee en is ook een milieublog gestart met een RSS-feed.

Ook op Muggenbeet is er wat veranderd. Een ander lettertype en -vooral- grotere letters. Het leescomfort zou hierdoor wat moeten toenemen. De inhoud blijft evenwel van hetzelfde bedenkelijk niveau. Ieder vogeltje zingt etcetera.

    1 opmerking:

    1. Schone, gezellige lay-out. Zomers gevoel en al..over de inhoud kan ik nog niet goed oordelen, maar enfin, ik zie toch geen spel- of andere fouten..

      BeantwoordenVerwijderen

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.