1 januari 2007

Dina's snoepjes


Op de salontafel staat momenteel een hele doos vol met de snoepjes van Dina ter beschikking van onze gasten. Jaja, ze bestaan ook in 't echt. Af en toe snoep ik er ook één. En dan nog één. Vol spanning doe ik de rode wikkel eraf in de hoop een hoopje weggesmolten chocolade te vinden. Jammer genoeg vind ik alleen ongerepte snoepjes. De sukkeltjes hebben de streling van Dina's billen moeten missen. Jammer voor hen en jammer voor mij. Al vond ik dat laatste exemplaar precies toch aan de klammige kant. Zou het Dina's zweet zijn... of... ?

7 opmerkingen:

[muggenbeet] zei

het zou ook kunnen dat één van onze kinderen wat Fanta gesmost heeft...

Door zei

Lol, ze laten iets aan de verbeelding over anders worden de hersentjes maar lui.

Nog de beste wensen !

Heidi zei

tis maar wat je lekker vindt he...

Anoniem zei

Plots vond ik die Dina een toffe meid en de snoepjes kregen opeens een heerlijke bijsmaak. Helaas, enkele weken geleden daalde ze weer in mijn achting toen ik haar terugvond in een folder voor juwelen met slogans van het puurste consumentitis. De verpakking mag dan mooi zijn, maar de inhoud valt wat tegen. Gelukkig geldt dat niet voor de snoepjes.
Overigens een zoet 2007 gewenst!

Kris Peeters

[muggenbeet] zei

haar hoofd/hersenen is/zijn daarom ook een minder interessant deel van dina. De snoepkes met pellekes laten me koud :)

Anoniem zei

Ik vind Dina een vreed lekker stuk!

[muggenbeet] zei

@anonymus: hou je wel nog enkele dagen in. Dina is momenteel met een Daktarin-kuur bezig. Of het aan de snoepjes dan wel aan haar dansleraar te wijten is, is volgens Frank Deboosere nog niet duidelijk.