31 mei 2007

"0 op 10 voor CD&V"


De christen-democraten scoren barslecht in het rapport van de dierenrechtenverenigingen Gaia, De Nationale Raad voor Dierenbescherming, Animaux en Péril, Help Animals, UBEAV en De Blauwe Wereldketen. Ze krijgen een nul op tien. Ook Lijst Dedecker en het Vlaams Belang halen de helft niet. (www.stemdiervriendelijk.be)

1 opmerking:

  1. Zeer goed initiatief van de dierenrechtenverenigingen. Al vind ik persoonlijk dat ze zich laten vangen door de SP.a op een manier dat de SP.a véél mensen tracht te misleiden.

    Ter verduidelijking: de SP.a krijgt de hoogste score, met name 8+, terwijl Groen! slechts een 8 krijgt.

    Echter blijkt deze beoordeling vooral gestoeld op het programma van de partij en de initiatieven op federaal vlak.

    Echter zijn de resultaten van de SP.a op lokaal en provinciaal vlak bedroevend, als het gaat om dierenwelzijn. Hetgeen niet in rekening wordt gebracht. Dit is een trucje dat de SP.a constant toepast: 'luister naar onze woorden, maar kijk niet naar onze daden' - en dan zeker niet naar de daden van de provinciale en lokale politici.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.