11 mei 2007

waarom sommige meisjes me Jezus noemden

Op zoek naar foto's van ons huis in opbouw dacht ik er aan dat we destijds uitsluitend dia's hebben genomen. Zouden er eigenlijk nu nog nieuwe dia's getrokken worden? Geen foto dus van mezelf of mijn wederhelft terwijl we het dak aan 't timmeren zijn of bezig zijn met de holle ruimte te metsen.

Wat ik wel in de spreekwoordelijke oude doos vond, is bovenstaande zwart-witfoto. 't Moet toen ongeveer 1983-1984 geweest zijn, de tijd dat ik nog op de sociale hogeschool in Geel zat. Het was pas aan met mijn tweede écht lief. "Op iemand zijn" bestond bij mijn weten nog niet. Sindsdien heb ik nooit nog een ander gehad (ja, er bestaan nog sukkelaars!), ben ik getrouwd en zijn er vier kinderen op de wereld gebracht.

Kruizen heb ik ondertussen ook genoeg gedragen maar de kick van vastgenageld te worden heb ik nooit mogen ervaren. Oekraïense vrouwen zijn veel te braaf.

3 opmerkingen:

  1. Zat je daar nou weer aan je stigma te pulken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé!!! die ken ik!!! die ben ik lang geleden aan een belgisch strand tegengekomen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @heidi: hoe? en jij hebt aan mij kunnen weerstaan?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.