27 mei 2007

tsjonge tsjonge

Vijftig supporters raakten gewond, 35 werden ter plaatse verzorgd in de verschillende hulpposten van het stadion en 15 werden overgebracht naar de verschillende ziekenhuizen voor verzorging.

Voorts zijn 14 aanhoudingen verricht: 7 administratieve en 7 gerechtelijke. Daarvan zijn er 4 voor voorweerspannigheid, één voor weerspannigheid met drugs (bezit van cocaïne) , één voor slagen en verwondingen en één voor beschadigingen op een voertuig.

Wat wel wat aan de lage kant lag, was de uitslag: 1 goaltje voor Brugge en geen enkele keer raak voor Standaard. Wat een bekerfinale! De grootste sportieve prestatie op 't veld gisterenavond vond dan eigenlijk ook plaats onder de graszoden. Een regenworm legde op de 90 minuten tijd maar liefst 20 cm afstand af.

Maar zoals steeds hadden de camera's alleen oog voor onbelangrijke zaken. Zoals ze in Vilvoorde, Brussel en omstreken blijkbaar ook nog niet door hebben dat er in Zagreb wereldkampioenschappen pingpong bezig zijn. Ze zullen zich moeten haasten om iets uit te zenden want 't is vandaag al de laatste dag. Misschien toch wel wat interessanter dan Van Kwikske die met een go-car op de dijk van de kust rondrijdt (gezien daarnet op middagjournaal van één). Tsjongetsjonge.

2 opmerkingen:

  1. Wat als ze nu eens het hoofd van Vincent op de bordjes met 'West-Vlaams Qarakter' overplakten met dat van Gringo?

    Of zouden ze daar niet mee kunnen lachen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slechts 50 gewonden bij het voetbal? Er zijn geen echte Hooligans meer!

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.