31 mei 2007

linxe klootzak!

Leuke comments, wie kijkt er niet naar uit? Mijn dag is natuurlijk hélemaal goed als, totaal onverwacht, een gewezen gerechtelijke politieman een bruine hoop smurrie deponeert op mijn blog.

Een fragment: "liever een mooie Thaise dan een Marokakkanse met een dikke kont en...een snorretje!" "En voor de rest kunnen jullie, bende minus habentes, nu ik goed en wel gepensioneerd ben, allemaal, mijn 2 (zeggen en schrijven twee) dikke kloten kussen. Is dit duidelijk, bende jaloerse linxe klootzakken?"

"Met zonnige en zondige groeten. Willem, Ph. ELBERS, "Ridder in de Leopoldsorde, Vlaming en vrij-denker, in vrijwillige ballingschap op het makakenvrij eiland Koh Larn, Thailand"

Ook zonnige groeten Wim maar toch 2 bedenkingen: 1) veel manieren moest je precies ook niet hebben om gerechtelijke flik en ridder in de Leopoldsorde te kunnen worden en 2) schud je zakje nog eens leeg want je hebt het precies weer dringend nodig.

http://muggenbeet.blogspot.com/2005/08/geen-eigen-volk-met-dikke-konten.html

4 opmerkingen:

 1. «Spreek mij niet meer van de Vlaamse vrouwen met hun dikke kont en hangtieten. Geef mij maar een goed vrouwke voor de tijd dat we hier nog rondlopen op deze aajjjrrrdkloot.»

  Eigenlijk heeft hij zichzelf vrijwillig gedeporteerd. Want België heeft geen nood aan een incontinente randflik.

  Voorlopig toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, twee jaar na posting-datum gaat de discussie in jouw comments nog door ;-)
  Nu ja, veel discussie is er sowieso niet mogelijk op die manier natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, die Vlaams Blokkertjes op het internet schelden nog even hard als voor acht oktober. Alleen is hun misplaatste onoverwinnelijkheidswaan sindsdien verdwenen... Het wordt nu zelfs op een bepaalde manier grappig, nu ze op hun politieke retour zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.