10 mei 2007

eerste dag afwezig

Sinds 1 september 2005 werk ik in Mol en morgen zal ik voor de eerste keer een dag thuis zijn terwijl mijn collega's werken. Neen, ik ben niet ziek alhoewel een depressie, stress, koortsblaasjes of CVS niet verwonderlijk zouden zijn.

Neen, ik heb verlof moeten nemen omdat één van mijn mannen op onderzoek moet. Je hebt het waarschijnlijk zelf ook al opgemerkt: als je de orthodont of andere gespecialiseerde witte stofjassen wil 'raadplegen' zal je je dienen te schikken naar hun uurrooster of het je nu past of niet. Veel keuze heb je doorgaans niet. Dus morgen kan ik niet gaan werken en spijtig dat ik dat vind. Echt waar.

4 opmerkingen:

 1. In Mol?
  Toch niet de Hutten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Muggenbeet werkt in 't midden: tussen de Hutten (gesloten afdeling) en de Markt (open afdeling): wil dat zeggen dat het halfopen is of halfgesloten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, je bent ondertussen herkend door m'n vriendin :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.