25 mei 2007

wir3

De rosse, de witte en de zwarte van K3 bestaan nu ook in het Duits (applaus bij de Vlaams Belang-fractie). WIR 3 heten de meisjes en net als de Vlaamse versie huppelen ook deze studio100-spaarvarkentjes vrolijk in het rond. Met een cover van "Heyah Mama" zullen Vera, Linda en Lina morgen, profiterend van de afwezigheid van een veterinaire schutskring, hun eerste stapjes zetten richting de verovering van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De blonde heet Vera (23) en is naar verluidt gek op dieren. De zwartharige van de groep heet Linda en is 20. De rosse Lina is met haar 18 lentes de jongste van de drie. En dan bedenk ik zo: zou Lina ook mogen meekwijlen als ze Betty heette? Zit de rijm dan nog goed? Bekt het dan nog wel lekker?

Vrienden, wacht niet langer en surf eens naar hun website en klik als de (hete) bliksem op het groene vlindertje. Wat een mooi liedje! Die vlindertjes, die geurige bloesems, die schattige lieveheersbeestjes -hoe lief toch- en wat een mooie zeepbellen! En heb je die stoute rokjes ook gezien?

Waar ze dié blijven uithalen, dat weet ik niet, maar het zou me niks verbazen als Gert zijn licht opsteekt bij X-rated films. Ofwel zijn het suggesties van Karen want dat zou naar 't schijnt ook geen minne zijn. "Goed nieuws" dus in de showbusiness al zal het verlies van Dirk Van Esbroeck door niets of niemand gecompenseerd kunnen worden. Heb jij ook zo vaak het gevoel dat het precies altijd de verkeerden zijn die sterven?

6 opmerkingen:

 1. Muggenbeet, een studio 100 fan in hart en nieren ?! Dat horen wij graag ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @buffie: is de dikke darm ook goed? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meh, ik zou eerder voor de endeldarm gaan. Die zingen al bijna even vals. Sjonge-jonge..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Häyo mamma" is blijkbaar de opener daar (het groene vlindertje indd). Of zoals mijn grootvader zei tegen een zekere Karl-Heinz Schmocker in 1945: 'Ooit zullen wij eens jóuw land de duvel aandoen'.

  Ik ken er eentje die zal genieten van zijn oude dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ al qeitel: wraak is begrijpelijk maar moet het zo geweldadig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was een koelkastdeur afrukken om er kogels van te smelten niet gewelddadig dan?

  Net zo goed, hoor. Net zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.