10 mei 2007

nieuwe Dream Theater op komst

De 5de juni wordt de nieuwe CD én DVd van Dream Theater uitgebracht. Systematic Chaos heet het ding en er staat zo'n 80 minuten muziek op. Wie zich de moeite getroost om hun website even te bezoeken, kan mits opgave van zijn mailadres al 1 nummer (constant motion)gratis en voor niks downloaden. Zo te horen een redelijk heavy nummer wat na Octavarium weer even wennen is.

Te verwachten is dat er binnenkort ook getourd wordt en de zoon zal daarmee erg blij zijn. Niettegenstaande hij nog maar 10 jaar is, zou hij Dream Theater wel eens graag Live zien. Hij mag van me mee. Goede smaak moet gestimuleerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.