23 september 2006

zadelpijn



Herinner je je nog die Bicycle Race-clip van Queen waarbij meer dan 60 naakte modellen een tourtje rijden op een fiets? Omdat de originele clip té aanstootgevend werd bevonden, moest hij al snel bewerkt worden met wat gekleurde animaties die de weelderige borsten en billen verhulden. Het verhaal doet zelfs de ronde dat de fietsverhuurfirma er op stond dat Queen al de zadels opkocht nadat ze te weten kwam dat de zitsels ingereden waren zonder broekje.
Een gelijkaardige bicycle race vindt morgen zondag plaats in Tessenderlo (24/9/06). Zelfs Gella Vandecaveye en Saartje Vandendriessche zullen meefietsen. Probeer er als gezonde snoeper niet van te profiteren om er in 't geniep tussen te fietsen want de Lotto Ladies Bike is wel degelijk een women only fietstocht.

2 opmerkingen:

  1. Tegenwoordig zou de fietsenverhuurfirma de zadels op eBay tegen schandalige prijzen verkopen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien wel, :-) Ik vond deze interessante info op wikipedia dus misschien klopt het dan wel.succes ook nog met je eigen blog, ik volg hem via bloglines.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.