24 september 2006

regenboogtrui

Zo'n 30 minuten geleden is in Salzburg het startschot gegeven voor het wereldkampioenschap wielrennen op de baan. De sportliefhebbers zijn natuurlijk allemaal benieuwd of Tom Boonen zijn regenboogtrui mag behouden.

Alhoewel België op het WK reeds een eerste gouden medaille veroverd heeft, dankzij een prachtprestatie van Dominique Cornu in het tijdrijden bij de beloften, zou het toch een ontgoocheling zijn mocht Tom naast het goud grijpen. Met minder zijn de mensen tegenwoordig niet meer tevreden. Zilver is iets voor de vergeethoek. Wij zijn ook benieuwd en zetten ons meteen voor de televisie tot de finish.

Voor de regio Mol-Balen zou het tevens een welgekome opkikker zijn want de voorbije dagen is het droefenis troef geweest. Op één week tijd werden we geconfronteerd met een mannenlijk in een beek, een vrouw die omwille van de moordende 'dodehoek' door een vrachtwagen werd doodgereden en een gewezen leerling van onze school die omkwam bij het oversteken van de weg. Tom is ook een ex-leerling van onze school. Succes is mooi maar erg relatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.