30 september 2006

philip catherine

Op zondag 26 november kan je in Zichem in Den Hemel Philip Catherine aan het werk zien samen met Philippe Aerts (b) en Mimi Verderame (dr). Ik zal er als grote fan van Catherine ook zijn. Het gebeurt ook niet elke dag tot zo'n jazztopper vlakbij de deur komt spelen. Ook reuzeinteressant en dus present: flat earth society (Oesterprinses) nu vrijdag 6 oktober in het CC van Hasselt.


Sinds 'Guitars', de LP uit 1975, volg ik Philip Catherine op de voet.

5 opmerkingen:

  1. Den Hemel is trouwens een leuke zaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heaven... we all go to heaven...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. als de echte hemel zou bestaan, zou je er dan binnengeraken denk je heidi?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat zijn zoal de voorwaarden daarvoor?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zonder zonde zijn, een goei mop kunnen vertellen, podiumprésence hebben, gouden lepeltjes kunnen opblinken en bereid zijn god en st pieter hun vuil onderbroeken uit te wassen. De meeste kandidaten sneuvelen bij de eerste voorwaarde.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.