31 december 2005

de volgende.

De nieuwe kalender hangt klaar. Op elke dag is er reeds een afspraak, een bezoek of een taak genoteerd. Op het einde van de maand staat het blad telkens weer propvol. Een geordend hectisch leven. Dat is al jaren zo. Daarom ook dat de tijd zo vliegt.

Dit jaar geen kalender van Gaudi, Klimmt of de tuinen van Monet (souvenir van onze reis naar Normandië) maar voor de verandering eens ene van 11.11.11.. Telkens weer mooie foto's al vind ik de schrijfruimte aan de kleine kant.

1 opmerking:

  1. Ik zie het, het begin van januari staat al volgeschreven ;-) Moge in 2006 de tijd in slechte momenten razendsnel voorbijvliegen en de tijd in de goeie momenten lang gerekt blijven... :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.